Handige apps voor de zomer van 2018

De zomer van 2018 is in volle gang en dat betekent tijd voor barbecues, festivals, reizen, vakanties en genieten van de warme zonnestralen. Om het je deze zomer allemaal wat makkelijker te maken hebben we een handig overzicht samengesteld van de beste apps zodat je de zomer van 2018 eenvoudig doorkomt en het maximale uit je smartphone haalt!
 

QSun – Sun Safety & UV Forecast QSun

Warme zonnestralen zijn natuurlijk heerlijk en onmisbaar voor je huid. Alleen je huid blootstellen aan te veel UV-straling kan al gebeuren met ‘eventjes’ in de zon zitten. Met het gebruik van de QSun app voorkom je verbranding en zonneallergieën. De app kan volledig op jou gepersonaliseerd worden. Zo kan de app bijvoorbeeld precies vaststellen wat je huidskleur is en geeft je handige tips wanneer je je weer moet insmeren. Een andere leuke feature is dat de app de leeftijd en gezondheid van je huid kan vaststellen door handige AI technologie. QSun heeft nog tal van andere functies en houdt je huid veilig in de warme zomermaanden! 
iOS | Android
 

Waze – GPS, Kaarten Verkeersinfo & Live Navigatie 

Weet altijd wat er gebeurt op de weg met Waze. Waze is een razend populaire app die je realtime informatie biedt over verkeer, werkzaamheden, politie, controles, ongelukken en meer. Je bent sneller op je bestemming want je route wordt onmiddellijk aangepast om drukte te vermijden en om tijd te besparen. Waze geeft ook meldingen van de goedkoopste brandstof langs je route, zo kun je ook nog eens eenvoudig geld besparen in Nederland of als je onderweg bent naar je vakantiebestemming!
iOS | Android
 

BBQ Grill Maker

Het barbecueseizoen is ook weer begonnen en wil je alvast even oefenen voor die geplande bbq die je hebt staan? Dan is de game BBQ Grill Maker wel wat voor jou. De kolen gloeien, het rooster is heet en het enige wat nog mist is een goede chef. De prachtige HD graphics zorgen voor een realistische look-and-feel en laten je bijna kwijlen over je mooie smartphone. Pas alleen op dat je het niet te vaak speelt want je wilt toch niet op de hond van Pavlov gaan lijken?

iOS | Android
 

FestivAll – All Music Festivals

Zacht (zomers) weer, goede vibes, dansen en sjansen, ja ja: Het festivalseizoen is weer in volle gang! Het vinden van een goede app die je van alle informatie kan voorzien over festivals, artiesten en line-up is altijd wat lastig te vinden, maar het lijkt erop dat de app FestivAll dit allemaal voor elkaar heeft gekregen. Filter op land (ook handig voor als je op reis bent) en de app verzorgt een lijst met zo’n beetje alle festivals in dat land. Daarnaast vind je alle line-ups terug, achtergrondinformatie van artiesten, een directe link naar spotify en de mogelijkheid tot tickets kopen. De naam FestivAll doet dus zeker niet onder aan de verwachtingen!
iOS | Android

MyFitnessPal: Calorieënteller

De zomer is natuurlijk heerlijk, maar tegelijkertijd ook erg gevaarlijk voor diegenen die het afgelopen half jaar hebben zitten zwoegen en zweten om hun summer body te kweken en er nu tiptop uitzien. Er zijn genoeg prikkels om je heen die jouw sportmindset op de proef stellen. Dus, wil je op de hoogte blijven van het aantal calorieën dat je per dag tot je neemt zodat je na de zomer niet teleurgesteld bent in jezelf? De app MyFitnessPal brengt je in ieder geval goed op weg. De app is voorzien van de grootste voedseldatabase (meer dan 6.000.000 soorten voedsel) en hierdoor vind je zo’n beetje alle etenswaren terug die verkrijgbaar zijn met een vermelding van alle belangrijke voedingsstoffen!

iOS | Android
 

30 Seconds

Het razend populaire bordspel 30 Seconds is bij de meesten al wat langer bekend. Dit supersnelle spel speel je met je vrienden op een zwoele zomeravond in de tuin onder het genot van je favoriete drankje, maar wist je ook dat er een app van 30 Seconds bestond? Nu kun je zelfs onderweg naar en op je vakantiebestemming laten zien wie de slimste is!
iOS | Android

Bron: Phone House Blog

Ja, ik wil starten met slimmer online werken.

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Blijf up-to-date. Volg onze nieuwsberichten en ontwikkelingen via: