Verbeter de weerstand binnen jouw bedrijf

Ontdek de pijnpunten binnen jouw organisatie en herstel ze voor een hogere weerstand.

De weerstand binnen jouw organisatie

De winter komt eraan en voor je het weet is het alweer 2020! Tijd om je weerstand extra op peil te houden. In het bedrijfsleven is het eigenlijk niet anders. Hoe gezonder het bedrijf, hoe hoger de weerstand. Hoe is het gesteld met de weerstand binnen jouw organisatie? Kan die tegen een stootje of is de rek er een beetje uit?

 

Het is een mooie tijd om de balans weer eens op te maken. Staan alle neuzen nog wel dezelfde kant op? Is de juiste teamspirit nog aanwezig? Zijn je klanten nog tevreden? Je medewerkers gemotiveerd? Sluiten de bedrijfsprocessen nog wel aan op de behoeften in deze dynamische tijd?  

 

Van pijnpunten naar gezond

Door de zwakke plekken en pijnpunten in kaart te brengen, kun je beginnen met het herstellen daarvan. Zo heb je voor een gezond bedrijf allereerst gezonde medewerkers nodig. Mensen die mentaal en fysiek fit zijn, met plezier naar hun werk gaan, opgewassen zijn tegen hun taak en verantwoordelijkheden en daarin worden bevestigd en gesteund door hun werkgever. In woord en gebaar. 

 

Fit en futureproof

Hoe transformeer je knelpunten naar kansen? Hoe kun je huidige ontwikkelingen en mogelijkheden succesvol toepassen in de dagelijkse praktijk? Voor je organisatie en medewerkers, voor je klanten en afnemers. Door (terugkerende) taken en handelingen (beter) te automatiseren, processen te verbinden en op elkaar af te stemmen, werk je slimmer, houd je overzicht en bespaar je uiteindelijk tijd en kosten. Bro-Motion heeft de middelen en ervaring in huis om je bedrijf fit en futureproof te maken. Met geïntegreerde technologie die processen en mensen bij elkaar brengt, slimme softwaretools die aansluiten op jouw situatie en behoeften, gebruiksvriendelijke CRM-systemen die je klanten blij maken en je business een boost geven.

 


Fred van Duijvenbode, Rotterdam Topsport: 
We werken met een topsportmentaliteit en leggen de lat ieder jaar hoger. Daar moeten onze systemen en werkprocessen aan bijdragen. Met de software van Bro-Motion kunnen we verder groeien én persoonlijke aandacht houden voor onze partners.”  

Snel naar slimmer werken

Verouderde (bedrijfs)processen en vastgeroeste patronen maken een bedrijf onnodig traag, je klanten ontevreden en je medewerkers ongemotiveerd. Met de juiste software kun je het rendement van je organisatie verhogen en het werk leuker maken. Tijdens een Bro-Talk (een adviesgesprek zonder kosten) doorlopen we jouw bedrijfsprocessen en bekijken we waar de mogelijke knelpunten zitten.

 

Tijdens deze Bro-Talk:

  • Brengen we de essentiële bedrijfsprocessen in kaart; 
  • Laat ik zien hoe het anders kan;
  • Geven we aan welke software jouw organisatie het meeste rendement oplevert​;
  • Krijg je weer grip en focus.

Wil jij samen met mij jouw processen doorlopen om te kijken hoe we de weerstand binnen jouw organisatie kunnen verhogen? Mail dan naar gilbert@bromotion.nl of bel mij op 06-12509620 voor een Bro-Talk.

Ja, ik wil starten met slimmer online werken.

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Blijf up-to-date. Volg onze nieuwsberichten en ontwikkelingen via: