CRM biedt Rotterdamse Sporticonen nog meer tijd voor jeugd
en sport.

Oplevering CRM voor
Rotterdamse Sporticonen.

Alle gegevens van partners en sponsoren op één plek, evenementen beheren met een druk op de knop en als team online slimmer samenwerken. Dat waren o.a. de wensen van Rotterdamse Sporticonen voor een nieuw CRM-systeem.

 

Afgelopen maand hebben wij aan de wensen van Sporticonen kunnen voldoen en de implementatie van CRM010 afgerond.

Onze CRM-applicatie CRM010 voor Rotterdamse Sporticonen zorgt voor een betere stroomlijning van alle processen rondom klanten en klantcontact. Alle gegevens, taken, afspraken en contactmomenten zijn eenvoudig te registreren. CRM010 stuurt notificaties zodra een taak opgevolgd moet worden.

 

Rotterdamse sporticonen

Rotterdamse Sporticonen wil de Rotterdamse sporthelden eren én de gezondheid van Rotterdamse kinderen bevorderen, in het bijzonder die van kinderen uit kwetsbare doelgroepen. De kracht van het sportieve erfgoed inzetten voor een gezonde jeugd en sociale samenhang in de stad. Om dat te bereiken organiseert de stichting gratis jeugdsportevenementen als jaarlijkse traditie, onder de naam van en met medewerking van Rotterdamse sporticonen of hun nabestaanden.

CRM op maat

CRM010 is de juiste tool om efficiënter te werken en tijd te besparen. Onze CRM-applicatie is een krachtige basis voor duurzame klantrelaties. Het biedt jou én je team elke dag weer een centraal overzicht van actuele klantinformatie, rapportages en toegang tot slimme en efficiënte workflows. Dit stelt je in staat om beter in te spelen op de behoeften van klanten, klantgerichter te opereren en zo jouw concurrentiepositie te verbeteren.

Ja, ik wil starten met slimmer online werken.

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Blijf up-to-date. Volg onze nieuwsberichten en ontwikkelingen via: