Slimme aanvulling op CRM-systeem helpt Rotterdam Topsport groeien.

Bro-Motion ontwikkelt CRM op maat.

Als snelgroeiende organisatie is het lastig om overzicht en structuur te behouden. Rotterdam Topsport heeft de wind in haar zeilen en het aantal partners en evenementen stijgt gestaag. Om het overzicht te behouden en op een goede manier door te groeien, moet Rotterdam Topsport haar werkwijze aanpassen. Ontdek hoe Rotterdam Topsport grip krijgt op haar groei en zelfs meer tijd overhoudt voor haar partners met BroBase CRM, de CRM-Software van Bro-Motion.

 

CRM-systeem op maat

Fred van Duijvenbode, Projectmanager Marketing: “We hebben een volle agenda met sportevenementen en zakelijke activiteiten die een strakke planning vereist. Onze partners en sponsoren maken ons werk mogelijk en wij willen optimaal met hen samenwerken. ”Samen met Bro-Motion heeft Rotterdam Topsport haar uitdagingen

en de wensen van haar partners in kaart gebracht. Om overzicht te houden is één centraal systeem nodig waar alle gegevens, afspraken, contracten en evenementen overzichtelijk bij elkaar staan. De medewerkers van Rotterdam Topsport moeten overal en altijd informatie kunnen ophalen, aanvullen of wijzigen.

 

Meer tijd voor partners door structuur en overzicht

Of het nu gaat om het vastleggen van afspraken rondom grote evenementen, het plaatsen van socialmedia berichten voor sponsorpartners of in één oogopslag kunnen zien in welke fase een partner zich bevind, iedereen bij Rotterdam Topsport moet weten wat wanneer gedaan moet worden en wat de afspraken zijn. Dat zorgt er niet alleen voor dat ze de partners veel beter kunnen bedienen, het biedt ook rust intern. Fred van Duijvenbode: “We werken met een topsportmentaliteit en leggen de lat ieder jaar hoger. Daar moeten onze systemen en werkprocessen aan bijdragen. Met BroBase CRM kunnen we verder groeien én persoonlijke aandacht houden voor onze partners.”

 

Rotterdam Topsportstad

Rotterdam is een van de weinige steden ter wereld die zich profileert als (top)sportstad. Rotterdam Topsport tilt samen met het bedrijfsleven het topsportklimaat naar een hoger niveau door verenigingen te ondersteunen, topsporters het beste uit zichzelf te laten halen, talentencentra op te richten en grootschalige topsportevenementen naar Rotterdam te halen.

 

Klantbeheer optimaliseren én groeien met je bedrijf?

Groeien en persoonlijke aandacht houden voor je klanten: het lijkt vaak alsof je hiertussen moet kiezen, terwijl het een niet zonder het andere kan. Om te groeien, heb je meer klanten nodig en laten die nu meer dan ooit persoonlijke aandacht willen. Met BroBase CRM dat precies is afgestemd op jouw organisatie en klanten, houdt je aandacht voor je huidige klanten én haal je gemakkelijker nieuwe klanten binnen. 

 

Weten hoe dit voor jouw onderneming werkt? Neem contact met ons op en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ja, ik wil starten met slimmer online werken.

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Blijf up-to-date. Volg onze nieuwsberichten en ontwikkelingen via: