RECO gaat voor efficiënt en veilig beheer van extern personeel.

Bespaar tijd, kosten en zorgen met goed personeelsbeheer

Werken met tijdelijke medewerkers biedt veel voordelen. Ze zijn flexibel in te zetten en vaak uiterst gespecialiseerd. Het kan alleen ook een flinke administratieve rompslomp met zich meebrengen. Je moet alle gegevens verzamelen en certificeringen en opleidingen doorlopend toetsen op geldigheid. Een nieuwe kandidaat zoeken in excelsheets of zelfs fysieke mappen is bijna niet te doen. 

 

Werkt dit ook in jouw organisatie bijzonder vertragend, is het lastig om snel het juiste personeel te vinden en zijn er zelfs veiligheidsrisico’s door ongekwalificeerde en niet-gecertificeerde externe medewerkers?

Lees dan hoe RECO – Uw partner in materieel! al deze problemen overwint en altijd snel en eenvoudig de beste persoon voor een taak selecteert met onze slimme software PeopleBASE. Deze software kunnen we natuurlijk ook voor jouw organisatie op maat maken.

 

Efficiënte werkprocessen ondersteunen beloften naar klant

RECO onderscheidt zich door het bieden van zekerheid en totaaloplossingen in materieelverhuur. Efficiënt en kwalitatief goed werken zijn voor RECO belangrijke beloften naar hun klanten. Om dit waar te maken is RECO altijd bezig met het optimaliseren van de interne werkprocessen. Waar efficiëntie ontbreekt, komen onnodige kosten om de hoek kijken. En bij een bedrijf dat veel met extern personeel werkt, zijn dat behoorlijke kosten. Bij RECO vonden ze het tijd om het proces efficiënter in te rechten en om te zetten naar een eenvoudig, overzichtelijk systeem.

Bespaar tijd, kosten en zorgen met goed personeelsbeheer
PeopleBASE maakt korte metten met tijdrovende administratie, invoerfouten en risico’s op inzetten van personeel dat niet de juiste certificaten heeft. Het systeem geeft een goed overzicht van externe medewerkers die nu aan het werk zijn én van krachten die je kunt inzetten. Met de uitgebreide zoekfunctie doorzoek je snel en gemakkelijk het bestand. Is er een nieuwe kandidaat? Dan kan het uitzendbureau de kandidaat online aanmelden met alle benodigde documenten en certificaten. De aangemelde mensen komen direct in PeopleBASE te staan. Jouw HR-medewerker ontvangt een e-mail en kan de gegevens controleren. Staat iemand op de zwarte lijst, omdat hij of zij onveilig heeft gewerkt? Dan krijg je direct een melding. Ook krijg je een seintje als een certificaat van een ingehuurde kracht verloopt. HR-managers kunnen met het overzicht de juiste beslissingen nemen en HR-medewerkers houden meer tijd over voor hun kerntaken. Het risico dat je personeel aan het werk hebt dat niet gekwalificeerd en/of goed gecertificeerd is, beperk je tot een minimum.


Ook slim en zorgeloos werken?
Benieuwd wat PeopleBASE voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.  We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Het systeem is volledig op maat te maken en groeit mee met jouw organisatie en behoeften.