top of page

Stroomlijn jouw sales- en marketing
processen 

Je wilt efficiëntere salesprocessen, meer leads, meer afspraken en verkopen en een betere optimale samenwerking binnen het salesteam? 

BroMotion helpt bedrijven te groeien en efficiënter te laten werken door de commerciële- en marketingprocessen te optimaliseren. Dit doen wij full service. Van advies, tot het opzetten van een CRM strategie en de implementatie van krachtige en innovatieve klantenportals en CRM-platforms. 

 

We brengen pijnpunten in kaart en reiken verbeterpunten aan om jou en je bedrijf slimmer en succesvoller te laten werken en te groeien in de digitale wereld. 

Ontwerp zonder titel (9).png
Why Us

Onze diensten voor
digitale transformatie

Uitvoeren van scans

Het uitvoeren van diverse scans op het gebied van cultuur, technologie en architectuur.

Met deze scans maken we inzichtelijk of deze onderdelen toereikend zijn om er de organisatie-doelstellingen mee te realiseren. En of deze slimmer in te zetten zijn.

Digitale

strategie

Hoe investeer je doelgericht in digitale kanalen en technieken? Hoe kies je de technologie die perfect past bij jouw organisatie? En hoe weet je dat jouw doelgroep op die digitale services zit te wachten?
Een digitale strategie geeft je antwoord op al die vragen. 

Platform

ontwikkeling

Wij ontwikkelen platformen, in de breedste zin van het woord. Dit varieert van klantportalen tot slimme workflow systemen. Gedreven door de laatste technieken bouwen wij platformen om jouw activiteiten te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en klantgerichter te werken.

Trend

analyse

Ontwikkelingen in de technologie volgen elkaar tegenwoordig in een hoog tempo op. Het is dan ook niet gemakkelijk voor bedrijven om tussen al het technieuws de cruciale trends te signaleren.

Ontvang inzicht in de trends en ontwikkelingen die voor jouw bedrijf van belang zijn om de juiste keuzes te maken.

Heb je een ander complex digitaal vraagstuk liggen, een interim opdracht of is er tijdelijk extra expertise nodig binnen jouw team? Ook daar kunnen wij je bij helpen en extra ondersteuning bieden.

Wij zijn jouw bro in business

We zijn de hele dag verbonden met de wereld om ons heen. Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel, oplossingen van vandaag zijn morgen al bijna weer verouderd. Om als bedrijf relevant en succesvol te blijven in dit klant gedreven tijdperk, is afwachten geen optie meer. Het roer moet om. Veranderen is geen keuze maar een noodzaak om te overleven in de toekomst. De klant staat daarbij centraal. Het gaat niet alleen meer om de producten die je verkoopt, maar om de ervaringen die je levert.

How It Works
IMG_8610.JPG

Samen bouwen wij aan de digitale toekomst van jouw bedrijf. 

BroMotion is een digital consultancy bureau dat jouw organisatie verder helpt met de digitale transitie. Met meer dan 22 jaren aan ervaring zorgen wij ervoor dat jouw huidige digitale strategie naar een hoger niveau wordt getild. Bij BroMotion werken we in multidisciplinaire teams. Diverse experts versterken elkaar en werken samen als één team.


Benieuwd hoe wij je kunnen helpen? We horen graag je business uitdagingen. Onze digital consultants denken graag met je mee.

Bel Gilbert van Wingerden op 06-12509620. Of laat een bericht achter via het formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Onze klanten

Gemeente-Rotterdam-Logo-2021.png
Rotterdam-Topsport.png
logo_bgn-300x150.png
Group.png
Logo-nieuwe-kleur.png
logo-reco-materieel-blauw.png

"Wij vinden nu snel het juiste personeel en hebben veiligheidsrisico's teruggedrongen door beter inzicht in gekwalificeerde en gecertificeerde externe medewerkers."

RECO

Contact
bottom of page