Geef je groeiambities
de ruimte

Gegevens overtypen is niet
meer van deze tijd

Je vraagt jezelf vast weleens af, waar zijn wij binnen ons bedrijf nou elke dag mee bezig? Besteden wij onze tijd wel aan de zaken die er ècht toe doen? Zaken die je bedrijf verder laten groeien, collega’s efficiënter laten werken of nog meer aandacht geven aan je klanten. Belangrijk is dat je als bedrijf je processen zo makkelijk en efficiënt mogelijk inricht zodat er meer tijd en ruimte is om je te focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf. 

Een overzicht van je klanten in Excel-bestand, het overtypen van urenbriefjes, het invoeren van werkbonnen en handmatige repeterende handelingen kunnen anno 2019 namelijk echt niet meer. Het werkproces met handgeschreven bonnen is enorm tijdrovend. Je moet de bonnen maken, ophalen, invullen, inleveren en ook nog eens overtypen. Met zo’n complex en tijdrovend proces is bovendien een fout snel gemaakt. 

Geef je groeiambities de ruimte
Je hebt groeiambities met je bedrijf, je bent je ervan bewust dat processen beter kunnen, maar waar moet je beginnen? Dit is een vraag die wij dagelijks krijgen van ondernemers. Wij hebben daar een goed antwoord op. Nieuwsgierig naar het antwoord?

 

Bro-Talk: een antwoord op jouw vraag
Vraag nu een Bro-Talk aan: een strategisch gesprek om samen te kijken wat jouw ambities zijn en waarmee Bro-Motion jou kan helpen. Met onze 20 jaar ervaring, vakmanschap en innovatie ontwikkelen wij slimme hoogstaande en gebruikersvriendelijke software die jouw bedrijf laat groeien, kosten bespaart en jou het overzicht geeft van belangrijke data die vertellen hoe ‘de zaken’ ervoor staan.


Neem contact op met Gilbert van Wingerden (Managing Director Bro-Motion) voor het maken van een afspraak. Jij zorgt voor de koffie, hij neemt een dosis kennis en inspiratie mee. Zo bouwen wij samen aan de digitale toekomst van jouw bedrijf.

 
Ja, ik wil starten met slimmer online werken.

Laat een bericht achter en wij nemen contact met je op.

Blijf up-to-date. Volg onze nieuwsberichten en ontwikkelingen via: